NAJBLIŽA SURADNJA SA LISINSKIM


3 VELIKE VIJESTI

2. SA LISINSKIM KAO I PRIJE
Na inicijativu ravnatelja Koncertne Dvorane Vatroslava Lisinskog, gospodina Dražena Siriščevića, dogovorili smo najbližu suradnju KD V.Lisinskog i Zagrebačkih mažoretkinja. Zagrebačke mažoretkinje će tako pratiti sve veće manifestacije u KD V.Lisinskom, dok će Lisinski ustupiti prostor i svoju logistiku Zagrebačkim mažoretkinjama za koncerte i druge manifestacije.

Zagrebačke mažoretkinje su prije 10 i više godina redovno pokrivale sve najveće događaje u Lisinskom, da bi zbog prezauzetosti vlastitim programima i suradnjom sa drugim partnerima zapostavljali ovu, za nas, vrlo važnu suradnju. No, eto, sukladno "Planu 14" vračamo se u suradnju sa nama strateški bitnim partnerima, među kojma je Lisinski, kao jedna od najvećih zagrebačkih kulturoloških institucija, svakako na samom vrhu. Naravno, svih ovih godina Zagrebačke mažoretkinje nisu bila izvan Lisinskog i godišnje smo radili nekoliko nastupa za razne naručioce. Tako ćemo i u srijedu 22 listopada u 20:00 sati nastupati u Lisinskom sa kvartetom Gubec.



1. VOCOR MEDIJA POSTALA NAŠA EKSKLUZIVNA AGENCIJA
Nakon 6 mjeseca pregovaranja, usuglašavanja i napisanih 5 izmjenjenih ugovora, pravni timovi Vocora i Zagrebačkih mažoretkinja su prošli petak usuglasili sve stavke ugovora, pa su jučer na Gornjem gradu potpisana oba ugovora sa Vocor mediom. Na jučerašnjem potpisivanju ugovora bili su nazočni Željka Bošnjaković suvlasnica Vocor medije, Predrag Vlaisavljević, direktor marketinga Prvog radija (koji je i kumovao ovoj suradnji) i Tanja Milošević, dopredsjednica Hrvatske udruge lobista i akreditirana lobistica pri Europskom parlamentu.

Prvi ugovor je o ekskluzivnom zastupanju i definira komercijalno zastupanje Zagrebačkih mažoretkinja od strane Vocor medija.Ovaj ugovor bi trebao bitno povečati komercijalni angažman Zagrebačkih mažoretkinja i bitno nam pojačati financijsku "krvu sliku".

Drugi ugovor je o poslovnoj suradnji definira postavljanje i servisiranje internet stranica, facebooka, te lansiranje vijesti Zagrebačkih mažoretkinja u medijima. Isti bi trebao osjetno povečati našu prisunost u masovnim medijima.

Vocor media d.o.o. je kreativna marketinška agencija potpuno u domaćem vlasništvu. Svojim klijentima nudi "full service" marketinšku uslugu koja objedinjuje: planiranje, zakup medija, PR-odnose s javnošću, kreativna rješenja, osmišljavanje i organizaciju evenata te Online i digital management.



NASTUPI

- nedjelja 19.10. u 17:00 ured, prijevoz službenim automobilima (Veliko Trgovište), o/o Šef:

- srijeda 22.10. u 18:00 KD V.Lisinskog službeni ulaz (koncert Kvarteta Gubec), o/o Šef:



FOTKE sa Kariba - 14.dio
(slike Alena Šćurica, Dominika Jovića i sa facebook stranica članica)

Tropska oluja je bjesnila cijelu noć. Opako, stvarno opako. More je poludjelo, nebo se spojilo sa zemljom, a kad smo se probudili još uvijek je bio smak svijeta. Pa nam je otkazan i nastup na festivalu starih brodova. No, kako to biva na tropima oluja koje je izgledala da će porušiti cijelo mjesto, ma što mjesto, cijeli otok, za sat vremena pretvorila se u sunčani dan. I opet raj na zemlji. Stoga smo odjurili u šetnjicu kroz gradić,











...pa kroz pravu đunglu,












... a neki su potegli i do obližnje plantaže banana.








Kad smo se vratili domaćini su nas odveli do crne vulkanske plaže na kojoj je ona generacija od prije 12 godina provodila dane i dane. Potpuno drugačiji Karibi nego na suprotnoj strani otoka. Crni pijesak je nastao od lave koju su ogromni valovi mrvili desecima godina. Zbog istog razloga pjesak je prepun tinjaca. Vrlo zanimljiv fenomen koji izgleda stvarno drugačije, čudno, no izuzetno fasinantno. Valovi od dva metra odnosili bi nas po 15 i više metara daleko kad bi se bacili. No, sve uživanje je bilo pod budnim okom domaćina, tako da smo bili sigurni. Čim smo se malo raspustili oni bi odmah dreknuli da se vratimo na početnu poziciju.






































A domaćini su nam rezali kokosove orahe, pa smo probali i prave, domaće, svježe kokose.





Probali smo i kokosove mladice koje su stvarno super.




Svatko je uzeo po bocu pjeska, koji je užasno težak jer je mokar. Vrlo smo brzo umrli od skakanja po prejakim valovima. Za generaciju iz 2002. posjetili smo i Štalicu, cure su se šokirale. Doživjele su pravi kulturološki šok.

Navečer smo imali nastup u našem gradiću. No o tome u idućem postu (7633-9636)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"

(objavljeno: petak, 17.10.2014. u 22:16) komentiraj (12)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.