ŠEF U B.CRKVI DOBIO PREVRIJEDAN POKLON


Tijekom boravka u B.Crkvi Šefa je vrlo zadužio g. Bradvarović, otac Nataše, jedne od Belocrkvanjskih mažoretkinja koji je Šefu poklonio novčić star 2300 godina iz vremena Aleksandra Makedonskog Velikog, a kojeg je dao iskovati jedan od Aleksandrovih četiri generala, Lysimachus. Gospodin Bradvarović je nevjerovatna osoba koji je u svom životu obnašao nekoliko vrlo visokih dužnosti među kojima i višeg šumskog inspektora Srbije, a i pasionirani je lovac, pa ima čak i svoje privatno lovište. Upoznali smo se kada je priredio večeru uz Dunav za našu delegaciju prije par godina na kojoj je Šefa razveselio nevjerovatnim fiš-paprikašem, lovačkim čobancem, te smuđem i kečigom na orly. Članovi skupštine Europske mažoret asocijacije su ga upoznali kada je na svom salašu u Delibatskoj peščari ugostio sudionike Skupštine a gdje smo svi ostali fascinirani samim salašem, ali i domaćinskim odnosom uz jednu od najboljih štrudli koju smo jeli, ali i ostalih domaćih specijaliteta Vojvodine.

No, nitko od nas nije znao da je g. Bradvarović i pasionirani amaterski arheolog. Na svom salašu pronašao je tisuće artefakata te napravio nevjerovatnu zbirku koja seže od kamenog doba, preko kelskog, rimskog pa do srednjevjekovnog. Govorimo o ogromnoj zbirci alata, nakita, znakovlja, opreme, oružja, posuđa i kipova, te nekoliko stotina vrlo starih kovanica. Kako je naš Šef ogroman zaljubljenik u povijest nije se dao maknuti od izložbe (pa se i cijeli ručak na koji je pozvan ohladio), a posebno od starih kovanica koje je povečalom pregledavao u beskraj. I tada je na poklon dobio kovanicu koja mu je definitivno jedan od najvrijednijih poklona u životu. Gospodin Bradvarović je time vrlo zadužio Šefa, iako je on naglasio da je to najmanje što je mogao napraviti obzirom koliko je Šef zadužio Belocrkvanjske mažoretkinje. Kovanica je smještena na sigurno u sef u Zagrebačkoj banci, a Šef je obečao g. Bradvaroviću da će zajedno jedan vikend iskapati artifekte u Delibatskoj peščari.



DINKO POSLALA LIJEPU PORUKU ZA OPROŠTAJ SA TIMOM

Martina Drnić* zvana Dinko preko bloga se zahvalila cijelom timu:

Evo da se zahvalim još jednom tebi Šefe, cijelom uredu i svim curama koje sam upoznala u ovih 15 godina na svemu lijepome (ono manje lijepo ćemo zaboravit, jer ipak "pamtim samo sretne dane" ). Bilo je lijepo biti dio tima, a još ljepše dio Zagrebačkih mažoretkinja :) Ipak je malo teško oprostiti se od svega toga nakon toliko godina druženja, plesanja i natjecanja, ali ostaju lijepe uspomene. Cure moje,drž'te se i ostani te na vrhu kao i do sad, a ja cu uvijek biti tu negdje u pozadini i bodrit vas :* Hvala vam na svemu i nemojte me odmah zaboraviti ;) hehe. Voli vas Dinko :*



RASPORED VOŽNJI NA TRENINGE

Ove godine raspored vožnji službenog auta na treninge je preogroman. Auto će morati svaki trening raditi po dvije vožnje. Obrazovni sustav nam je definitivno otišao do vraga!!!! Djeca se više nemogu nićime baviti!





NASTUPI:

- srijeda 19.11. u 20:30 OŠ I.Filipovića (snimanje za Dječju televiziju), o/o Šef:

- četvrtak 20.11. u 07:30 hotel Westin (Konferencija Chinese Southeast European Business Association), o/o Šef:

- četvrtak 20.11. u 11:00 dvorana Kutija Šibica, Veprinačka 16 (izvlačenje za turnir "Kutija Šibica"), o/o Šef:

- petak 21.11. u 07:00 hotel Westin (Međunarodni kongres neurokirurga), o/o Šef

- subota 22.11. u 13:00 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Hajduk), o/o Lukša:



FOTKE sa nastupa na Danima vatrogastva 2. dio
fotografije Željko Bakšaj, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja

Čakulica dok se čekao nastup


I krenulo je koreografija sa ugašenim vozilima u pozadini koje su netom prije na demonstracijskoj vježbi ugasili pripadnici profesionalne vatrogasne postrojbe






































(objavljeno: srijeda, 19.11.2014. u 08:42) komentiraj (12)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.